Ministrul Sănătăţii: 80% din managerii de spitale ar trebui schimbaţi

1
215

80% din managerii spitalelor din România ar trebui schimbaţi, consideră ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Acesta a afirmat, la Digi24, că responsabili pentru situația în care se află în prezent sistemul sanitar sunt guvernele, miniştrii Sănătăţii, factorii politici şi cei locali din ultimii 30 de ani.

În opinia ministrului, sistemul trebuie reformat din temelii, iar una dintre primele măsuri ar fi trecerea spitalelor sub coordonarea Ministerului Sănătății.

„De aceea, în tot ce înseamnă reforma din Sănătate înseamnă o schimbare radicală, atât legislativă, cât şi la nivel de administrare a acestor spitale. Coordonarea acestor spitale ar trebui să ajungă la Ministerul Sănătăţii”, a declarat Nelu Tătaru.

În prezent, cele mai multe spitale din țară sunt în grija consiliilor județene sau a primăriilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.