noiembrie 30, 2022

Ministrul Muncii: Pensionarii ar putea sa nu mai primeasca banii de la postasi

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat pe Facebook, ca este posibil ca pensionarii sa nu mai primeasca banii de la postasi si se gandeste la o alta solutie ca banii sa ajunga la pensionarii din Romania.

rn

Ministrul a spus ca nu se fereste sa inlocuiasca Posta Romana din calitatea de distribuitor de pensii, daca va constata ca postasii "in loc sa faca treaba, s-au apucat de politica" pentru PSD.

rn

"(…) PENSIILE SE PLATESC! Respectam legea! O spun, inca o data, foarte clar. Problema mea este sa opresc jocul, daca exista, al unor entitati de interes national, in beneficiul PSD. Vom avea o discutie cu Posta Romana. Va reamintesc ca Dragnea semna protocol de colaborare intre PSD si sindicalistii din Posta Romana. O spun direct, in problema pensiilor, nu ma feresc sa iau decizii in privinta inlocuirii Postei Romane (cea care distribuie pensiile la poarta) daca voi constata ca, in loc sa faca treaba, postasii s-au apucat de politica. Despre o singura zi intarziere daca aud, o singura problema – imi va fi de ajuns! Fiecare la treaba lui. Sa respectam pensionarii. Avem destul loc sa se faca politica. Nu pe spatele pensionarilor", a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

rn

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuiasca Posta Romana drept canal de distributie a pensiilor, in cazul in care se dovedeste ca postasii fac campanie electorala in beneficiul PSD.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *