Ministrul Lucian Bode, supărat pe UEFA

0
615

Alocarea invitațiilor la meciul de la București din cadrul EURO 2020 dintre Austria și Macedonia l-a nemulțumit pe ministrul de Interne, Lucian Bode. Ministrul din Sălaj spune că a fost incorect modul în care UEFA s-a raportat atât la Generația de Aur, cât și la Guvern.

Ocuparea lojei oficiale de către politicieni, în vreme ce reprezentanții Generației de Aur au stat în tribuna a doua, a iscat discuții cu privire la felul în care s-au făcut invitațiile la meci. Printre cei care au beneficiat de invitație a fost și ministrul PNL, Lucian Bode. Acesta și-a reiterat respectul față de reprezentanții Generației de Aur pe care-i cunoaște personal și cu care joacă fotbal în meciuri amicale și spune că UEFA a fost incorectă în alocarea invitațiilor la meci.

„Sunt nemulțumit de modul în care UEFA s-a raportat la Guvernul României și acest lucru l-am transmis în ultima ședință de guvern. Am primit o invitație pe care am onorat-o fără să știu unde se află. M-am așezat pe locul unde mi s-a indicat și nu știam cine este invitat în tribuna oficială, cine este în tribuna a doua și așa mai departe”, a explicat ministrul Lucian Bode.

„În legătură cu modul în care s-a raportat UEFA la Guvernul României, în ultima ședință de Guvern noi am adoptat câteva măsuri la propunerea Ministerului Transporturilor, în sensul în care Guvernul și-a asumat ca obligație în organizarea Campionatului European de Fotbal, decontarea contravalorii transportului public pentru toți suporterii care vor veni la aceste meciuri. În schimb, UEFA s-a raportat la Guvern transmițându-le că au 2 sau 3 bilete pentru acest meci. În consecință, mi s-a părut incorect modul în care s-a raportat atât la Generația de Aur, cât și la Guvernul României”, a mai spus ministrul Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.