Ministrul Dezvoltării vizitează vineri Sălajul

0
391

Cseke Attila, ministrul administrației publice, dezvoltării și lucrărilor publice, vine vineri, într-o vizită de lucru, în Sălaj.

În prima parte a zilei Cseke Attila va avea o întâlnire cu oficialităţile judeţului, cu privire la programele de dezvoltare a infrastructurii pentru următorii ani, una dintre priorități fiind, conform declarației ministrului, construirea de creșe.

Ministrul va merge mai apoi în mai multe localităţi din judeţ – Crasna, Vârşolţ, Pericei, Şamşud şi Sărmăşag, pentru a vedea modul de implementare a unor proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.