februarie 9, 2023

Ministrul Boloș, vizită oficială la Șimleu Silvaniei

O delegație a Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene condusă de ministrul Marcel Boloș ajunge vineri, 29 iulie, la Șimleu Silvaniei. Scopul vizitei va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă organizată în Cetatea Bathory.

Cel mai probabil, se vor semna și contracte de finanțare pentru proiectele depuse de administrația orașului Șimleu Silvaniei.

Primarul Cristian Lazăr a anunțat de curând că Primăria Șimleu Silvaniei este eligibilă pentru accesarea fondurilor europene pe principalele linii de dezvoltare urbană, imediat după o întrevedere cu ministrul Boloș la București.

”Am discutat cu domnul ministru Marcel Boloș despre oportunităţile de finanţare europeană din perioada următoare. Suntem eligibili pe principalele linii de dezvoltare urbană și cred că suntem pe drumul bun, adică ne-am făcut temele, ne-am pregătit și vom depune documentațiile tehnice pentru principalele obiective. Suntem avansați pe toate proiectele: cetatea medievală, pe coridorul de mobilitate, amenajarea falezei râului Crasna, Aquapark și regenerare urbană, inclusiv a cartierelor orașului. Fondurile europene și investițiile sunt cheia care pot asigura un salt real în dezvoltarea comunității noastre, ele aduc locuri de muncă și creează noi oportunități pentru economia locală”, a precizat Cristian Lazăr, la începutul lunii iulie.

Un alt proiect ambițios al tânărului primar este Grădina Măgura, proiect pe care administrația locală îl vrea finalizat din fonduri europene. Valoarea proiectului se ridică la 5 milioane de euro, proiectl tehnic fiind în etapa de elaborare, iar în septembrie ar urma execuția lucrărilor.

1 thought on “Ministrul Boloș, vizită oficială la Șimleu Silvaniei

  1. Parca se misca bine acest tanar primar din Simleu’. Il invita pe ministru’ respectiv la el in oras, cere sfaturi de la primarul din Oradea, de la oameni care se pricep la administratie. Bravo lui!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut