septembrie 21, 2023

Ministrul Boloș, în vizită de lucru la Șimleu Silvaniei

4

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, s-a aflat, joi, 8 iunie, într-o vizită de lucru la Șimleu Silvaniei. Alături de reprezentanții administrației locale, acesta a vizitat mai multe obiective de investiții, aflate în implementare în acest moment, finanțate din bani europeni. “Am avut plăcerea și oportunitatea de a-l primi pe ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș la Șimleu Silvaniei. Am vizitat șantierele de la: Căminul de elevi a Liceului Tehnologic Ioan Ossian și la Complexul multifuncțional Măgura. În câteva săptămâni vom avea și mobilierul pentru căminul pentru elevi și vom finaliza acest proiect important pentru Liceul Tehnologic și nu numai, fiindcă avem spații de cazare la standarde foarte bune. Continuăm munca și la Complexul Măgura, unde avem un grafic de execuție destul de bun. Mulțumesc tuturor celor implicați! Facem treabă bună pentru Șimleu!”, spune Cristian Mihai Lazăr, primarul orașului de sub Măgură.

Ministrul Marcel Boloș a lăudat administrația șimleuană, apreciind că orașul de sub Măgură este un bun exemplu în ceea ce privește atragerea banilor europeni.

4 thoughts on “Ministrul Boloș, în vizită de lucru la Șimleu Silvaniei

  1. Primarul orasului Simleu merge pe urmele lui Bolojan de la Bihor, iar eu ii tin pumnii. Bolos vine des la Simleu pentru ca “i-a cazut drag baiatu'” (care absoarbe bani europeni”), dar ma intreb ce discutii au acesti oameni cu Cantaretul care saracu’ vine si el la poze, dar nu se pricepe la nimic, nu stie ce se intampla in lume, se baga ca musca…Se mira omul ca nu este apaludat la Pria, ca era candva cand canta…De ce te miri? Chiar nu tragi concluzia Cantaretule? Sunt lucruri mai grele decat sa canti omule! Sa stii ca de pe surse am aflat ca nici Bolos nu te doreste ca incurci si esti imertinent (nu obraznic, cum tu intelegi), adica nu esti pertinent in ceea ce spui, cum gandesti. Lasa-ne, Cantaretule, ca nu ne pricepem la toate, iar eu iti propun sa canti pe unde poti ca poate aici te pricepi.

    1. Cred ca v-ați lamurit cei ce l-ați votat pe cântăreț! Ăsta nici la cântat nu-i bun darămite la a conduce un județ!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut