Ministerul Justiției, vizitat de studenții de la Drept


Studenții Facultății de Drept din Iași au vizitat Ministerul Justiției. Viitorii juriști, procurori, judecători sau avocați au fost întâmpinați de secretarul de stat Bogdan Ilea. Sălăjeanul le-a prezentat studenților activitatea ministerului și a răspuns întrebărilor acestora.

“Am primit cu mare bucurie, la Ministerul Justiției, vizita unui grup de studenți ai Facultății de Drept din Iași. M-am bucurat să constat interesul lor pentru activitatea Ministerului Justiției, am discutat despre atribuțiile constituționale și legale pe care ministrul Justiției și Ministerul Justiției le au, și am răspuns cu plăcere întrebărilor adresate.
Întâlnirea cu studenții a fost, deopotrivă, ocazie pentru a le prezenta activitatea noastră dar și ocazie pentru a le asculta întrebările, curiozitățile și, totodată, părerile argumentate în legătură cu aspecte care țin de domeniile lor de interes legate de viața juridică și de justiție, în general.


Energia pozitivă emanată de acești studenți și curiozitatea lor, manifestată prin întrebările adresate, mă fac să cred că facultățile de drept șlefuiesc, în continuare, personalitățile unor oameni în formare, însă cu un potențial foarte bun.
Sper ca peste câțiva ani, după finalizarea studiilor, o parte dintre ei să calce pragul Ministerului Justiției, în calitate de profesioniști ai Dreptului, sau să-și urmeze vocația prin îmbrățișarea altor profesii juridice din galaxia profesiilor Dreptului”, spune sălăjeanul Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiției.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *