noiembrie 29, 2022

Ministerul de Interne propune din nou ‘cartele pre-paid doar cu buletinul’

CCR a stabilit deja ca o prevedere similara este neconstitutionala.
Marti, 30 iulie 2019, a fost semnat Regulamentul de organizare si functionare a Comitetului Interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ministerul Afacerilor Interne.
Temele discutate marti in cadrul Comitetului au urmarit, printre altele, si anecesitatea promovarii unui act normativ distinct care sa reglementeze obligatia inregistrarii datelor personale la achizitionarea cartelelor Pre-Paida.
Altfel spus, s-a adus din nou in discutie obligatia persoanelor de a-si pune la dispozitie datele personale in momentul in care vor sa cumpere cartele de telefonie mobila. O prevedere similara a fost deja declarata neconstitutionala de CCR.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *