decembrie 2, 2022

Minerul Sărmăşag va participa şi anul acesta la Memorialul ”Radu Gog”

Fosta divizionară C revine pentru a doua oară la această competiţie organizată în scop caritabil, după o pauză de aproximativ un deceniu


Memorialul “Radu Gog” a devenit o competiţie de mare importanţă în Sălaj, care se organizează la începutul fiecărui an, în memoria fostului arbitru divizionar – Radu Gog. De la an la an, numărul echipelor participante a crescut, iar organizatorii au venit cu multe surprize, tombola cu premii, dar mai ales licitaţia de tricouri ale unor sportivi având un mare impact.

Această competiţie a dat prilejul unor foste grupări importante din fotbalul sălăjean să revină în prim-plan, chiar dacă în cadrul unei întreceri amicale, în scop caritabil. Astfel, anul trecut, la iniţiativa antrenorului Marius Paşca, Minerul Sărmăşag s-a reunit după 10 ani, iar foştii componenţi ai divizionarei C au avut prilejul de a evolua din nou împreună.
La ediţia din acest an, exemplul a fost luat şi de către Armătura Zalău, fosta divizionară secundă urmând a stop_coloana participa cu două echipe, atât la open, cât şi la old boys!
Şi Minerul Sărmăşag a decis să respecte tradiţia, iar foştii “mineri” vor fi prezenţi din nou la Memorialul “Radu Gog”, pentru al doilea an consecutiv, la categoria old-boys. Astfel, iubitorii fotbalului vor putea asista la un duel mai inedit, între fostele divizionare ale Sălajului, grupări care au luptat pentru supremaţie în Divizia C în sezonul 2002 – 2003. De altfel, ultimul meci oficial dintre cele două grupări a avut loc pe 18 martie 2003.
Ediţia din acest an a Memorialului “Radu Gog” se va desfăşura în perioada 9 – 10 ianuarie, la sala de sport de la LPS “Avram Iancu”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *