septembrie 28, 2022

Militarii, Primaria Zalau si CNAIR iau masuri sa nu fim impuscati pe cand centura Zalaului va trece pe langa Poligonul din Agires

Primarul Ionel Ciunt crede ca anul viitor vor putea incepe lucrarile la tronsonul al doilea al soselei

rn

O delegatie de la Academia Tehnica Militara, reprezentati ai Primariei Zalau si reprezentanti ai CNAIR – Directia Regionala Cluj s-au deplasat zilele trecute in teren, pe centura Zalau, la Poligonul de pe strada 22 Decembrie, in vederea intocmirii unui studiu balistic si prezentarea unei solutii tehnice de protectie in vecinatatea soselei de centura.
Ieri, joi 19 iulie, primarul Ionel Ciunt si viceprimarii Teodor Balajel si Nicolae Fazakas s-au intalnit cu delegatia Academiei de Tehnica Militara pentru concluziile finale in urma masuratorilor din teren.
Solutia acceptata de Ministerul Apararii si insusita de Primaria Zalau si constructorul CNAIR este realizarea unor obstacole naturale din pamant, cu elemente din beton, necesare protectiei traficului de pe soseaua de centura atunci cand vor fi trageri in poligon.
Desi primarul Ionel Ciunt se afla in concediu de odihna, a ramas conectat cu conducerea Primariei Zalau si a fost prezent la aceasta intalnire importanta pentru soarta Soselei Ocolitoare a Zalaului.
"Lucrarile privind studiul de fezabilitate pentru centura ocolitoare a municipiului Zalau – tronsonul II sunt în graficul stabilit, iar termenele contractate cred ca vor fi respectate, astfel încât anul viitor sa înceapa efectiv lucrarile pentru realizarea acestui proiect", a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.