septembrie 25, 2023

Mii de zălăuani rămân fără apă la robinet!

0

Se ia apa pe zeci de străzi din municipiul Zalău. Marți, 5 septembrie, Compania de Apă va efectua o serie de lucrări de întreținere la rețeaua publică de alimentare cu apă, motiv pentru care, între orele 09.00 -16.00, se sistează furnizarea apei potabile pe străzile Gheorghe Doja, Vânătorilor, Pastorilor, Freziilor, Dr. Ioan Pușcaș, Iulian Domșa, Pescarilor, Mihai Eminescu, Stadionului, B.P. Hașdeu, Ciocârliei, Meseș, Ana Ipătescu, Pictor Ioan Sima, Aleea Bradului, Aleea Mesteacănului, str. Avram Iancu, str. Olarilor, str. Pomilor, Dacia, str. Trandafirilor, str. Băii.
Zălăuanii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a apei.
În cazul întreruperilor apărute ca urmare a unor lucrări programate, cum sunt și cele de marți, 5 septembrie, clientii din zonele afectate sunt anuntați cu cel puțin 24 de ore înainte, prin publicare pe website, facebook si anunt în mass-media, precizează Compania de Apă Someș.

În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.
“Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă”, transmite CAS Someș.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut