decembrie 3, 2022

Mii de euro in parcometrele de la Jibou

Primaria Jibou a lansat, zilele trecute, o procedura simplificata pentru achizitionarea unor automate de bilete in vederea taxarii parcarilor publice. Acestea vor fi amplasate pe strazile 1 Mai, Tudor Vladimirescu, piata 1 Decembrie 1918. In Jibou in momentul de fata parcarile sunt platite doar de catre locatari pe baza de abonamente, locurile sunt libere pana la orele 16.00. Plata parcarilor vizeaza zona centrala, in apropierea Postei si a Bancilor.

rn

Prevederea bugetara este de 180.672 lei, fara TVA, aproape 38.245 de euro. Ne intrebam si va intrebam daca nu ar fi fost mai bine, ca in loc de achizitionarea acestor parcometere, sa fie pus la punct un sistem de plata prin sms, asta in conditiile in care mai toti, au smartphone si un cont in banca unde i se vireaza salariul.
Procedura a fost lansata luni 5 august 2019, iar modalitatea de desfasurare este online fara licitatie electronica, data limita de depunere este 19 august 2019.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *