Mihai-Adrian Bucur, noul adjunct de la IPJ Sălaj

Mihai-Adrian Bucur, noul adjunct de la IPJ Sălaj

Comisarul șef de poliție Mihai-Adrian Bucur este noul adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Acesta a fost împuternicit să ocupe acest post, pentru o perioadă de 6 luni, din dispoziția inspectorului general al I.G.P.R., începând cu data de 19 octombrie.

Comisarul șef de poliție Mihai-Adrian Bucur are 44 de ani, este căsătorit și are 2 copii.

Până la avansarea sa pe postul de adjunct, a fost, din 2020, șef împuternicit al Serviciului Logistic în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și ofițer delegat în cadrul aceluiași serviciu. Anterior, în perioada iulie 2019- ianuarie 2020 a fost împuternicit șef birou I la Biroul de investigații complexe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu. Din mai 2016 până în martie 2017, a șef al Poliției Orașului Ocna Sibiului, tot prin împuternicire. Din februarie 2006 până în mai 2016 a fost ofițer specialist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, anterior fiind, timp de 5 ani, ofițer în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Este doctor în Finanțe, după ce, în perioada 2004-2014 a urmat studii de doctorat în cadrul Institutului de Studii Universitare de Doctorat al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Are un master în Mangamentul financiar al organizației, în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

A urmat Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității din Pitești, între 2005 și 2009, iar între 2000 și 2004 a urmat Facultatea de Științe Economice în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

A absolvit Liceul Militar „Mihai Viteazu” –Alba Iulia (1993-1997), iar ulterior Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”-Sibiu (1997-2001).

Fostul adjunct s-a pensionat luna trecută

Comisarul șef Adrian Jecan, cel care a deținut funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, tot prin împuterniciri succesive, s-a pensionat la începutul lunii septembrie.

De atunci și până miercuri, 19 octombrie, când mandatul a fost preluat de comisarul șef Mihai-Adrian Bucur, IPJ a funcționat fără adjunct, toate atribuțiile revenindu-i inspectorului șef al instituției, comisar șef Marius Stupar.

About Author

3 Comments

  1. Prostovan

    Ăsta nu a muncit în viața lui. În toate funcțiile de comandă a fost împuternicit, nu a dat examene. Oare de ce?

  2. Violeta

    Întreabă-ll pe Bode Prostovann!!!Iarăși unul de al lui in funcție de conducere! Ca și precedentul ce ii la Imigrări !De aia merge bine treaba in tara asta! In România lucrului bine făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *