Mihai Bode a facut senzatie într-un meci de minifotbal si a marcat 18 goluri în duelul cu AS Luceafarul

Mihai Bode a facut senzatie într-un meci de minifotbal si a marcat 18 goluri în duelul cu AS Luceafarul

În meciul din aceasta runda pe care liderul G 4 l-a disputat contra “lanternei rosii”, fostul campion judetean cu Dia Guard Divino a fost de neoprit si “s-a distrat” pe teren, marcând 18 goluri din totalul de 22 reusite de echipa sa. Dupa aceasta isprava, Bode a ajuns printre cei mai buni marcatori din Liga 3, desi a evoluat în doar 9 partide

rn

Dupa ce în ultimele sezoane a evoluat în Liga 1 de minifotbal, fie la Dia Guard Divino, fie la Fan Courier, Mihai Bode evolueaza începând în acest an în Liga 3 la G 4. Sa spunem ca talentatul fotbalist a fost nevoit sa stea departe de sport o perioada îndelungata de timp, însa în acest an a revenit si a venit la G 4 sa ajute formatia condusa de Sergiu Bolos sa ajunga în elita minifotbalului salajean.
Acea pauza i-a provocat lui Bode o pofta mare de joc si fostul campion judetean cu Dia Guard Divino a marcat în fiecare meci în care a jucat. Ba mai mult, în partida din aceasta etapa, cu AS Luceafarul, Bode a reusit sa înscrie nu mai putin de 18 goluri!!! De mentionat este faptul ca cei de la AS Luceafarul au evoluat pe tot parcursul meciului cu doar 5 oameni, dintre care unul acuza probleme de sanatate.
O isprava asemanatoare a fost reusita si de Andrei Dalnoki, 11 goluri si Flaviu Duma, 13 goluri într-un singur joc în acest sezon. În urma acestei reusite, Mihai Bode a ajuns printre golgheterii Ligii 3, având 46 de goluri, în doar 9 partide, adica o medie de peste 5 goluri pe meci.
În urma acestui succes categoric, G 4 îsi pastreaza avantajul de 9 puncte în fata celor de la Fino Brutto Borla II si cu 5 etape înainte de final, gruparea condusa de Sergiu Bolos este foarte aproape de câstigarea acestui sezon din Liga 3.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *