decembrie 9, 2022

Mihaela Mureșan, noul președinte al Organizației Femeilor Liberale Zalău

Organizația Femeilor Liberale din municipiul Zalău și-a ales, la finele săptămânii trecute, noul birou de conducere.

Consilierul local PNL Mihaela Mureșan este noul președinte al OFL Zalău, iar prim-vicepreședinți sunt Ernszt Monica Iulia și Stan Iuliana.

Cei șase vicepreședinți ai organizației sunt Crișan Dana, Coman Cristina, Pușcaș Zamfira, Mureșan Codruța, Țoc Luca Lidia, Pop Sanda, Nicoară Lavinia, Breje Monica. Membri în biroul de conducere sunt Pănican Mona, Margin Daniela, Crișan Simona, Varga Lavinia, Opriș Claudia, Dodea Mariana, Rusu Rodica, Cucuian Laurenția, Pîsle Rodica. Trezorier al OFL Zalău este Matei Simina, secretar general Băbțan Daniela, iar secretar general adjunct Grad Maria.

“Sunt mândru că avem la Zalău o echipă puternică, o organizație cu doamne de succes care au confirmat în domenii cheie precum antreprenoriat, educație, sănătate si profesii liberale.

Femeile ne arată de multe ori că avem nevoie de mai mult echilibru, de liniște și toleranță în toate aspectele vieții noastre! Felicitări Mihaela Mureșan și întregii echipe. Succes în tot ceea ce vă propuneți și vă asigur de sprijinul meu și al colegilor mei”, a declarat Mihai Crișan, liderul PNL Zalău.

“Astăzi a fost despre femeia liberală, a fost despre respect și prețuire! Într-o atmosferă frumoasă, cu prietenie și competiție, s-a ales echipa de conducere a Organizației Femeilor Liberale din municipiul Zalău. Pentru poziția de președinte a fost aleasă Mihaela Mureșan, consilier local în Consiliul Local al municipiului Zalău. Alegerile au fost despre echipă, despre femeia personaj politic liberal, despre forța acesteia, despre implicare și asumare! Ne-am bucurat că am avut alături de doamnele din organizație și colegii noștri din PNL Zalău. Mulțumim Dinu Iancu Sălăjanu, președinte al PNL Sălaj, și Mihai Crișan, președinte al PNL Zalău, pentru implicare și susținere!”, a fost mesajul transmis de consilierul județean Dana Crișan, președinte al OFL Sălaj.

“Îmi doresc să fim o organizație puternică, ancorată în realitate, cu idei pentru viitor. Pentru că noi, femeile, avem voce. Pentru că noi, femeile, avem tot ce ne trebuie pentru a ne face ascultate. Și atâta timp cât vom fi unite, alături de colegii noștri, putem aduce schimbări în mai bine pentru comunitatea din care facem parte. Vă îmbrățișez și vă urez mult succes în această echipă frumoasă!”, a afirmat Mihaela Mureșan, la scurt timp după alegerea sa în funcția de președinte al OFL Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *