Microbuzul ucigas a luat viata mamei a cinci copii

Copiii familiei Câmpean din Zalau au ramas fara nici unul din parinti dupa ce mama lor, în vârsta de 48 de ani, a murit pe loc în cumplitul accident petrecut luni pe soseaua dintre Satu Mare si Zalau. Câmpean Mihaela a fost singura care a murit în accident, dintre cele sapte persoane ce se aflau în microbuzul rasturnat, condus de un sofer de 44 de ani din Zalau.

Câmpean Mihaela locuia în cartierul Dumbrava Nord din Zalau. Ea era angajata de mai putin de o luna la o firma de confectii din Satu Mare. Sotul Mihaelei, Câmpean Vasile, a murit de aproape doi ani, la vârsta de 50 de ani, dupa ce a suferit din cauza unei tumori. În urma au ramas cinci copii, doua fete si trei baieti. Trei dintre copii sunt casatoriti recent. Doi dintre ei nu au loc de munca. Familia Câmpean este o familie cu multe greutati, ne spune o ruda apropiata a victimei.
Filmul accidentului
În dupa-amiaza zilei de luni, 1 august, Politia din Satu Mare a fost sesizata prin 112 despre producerea unui accident rutier între localitatile Acâs si Supur, pe DN 19 A, care leaga Satu Mare de Zalau. Un microbuz de transport persoane a iesit de pe carosabil, plonjând peste santul de la marginea drumului într-un lan de porumb. stop_coloana
Au intervenit imediat Garda de Pompieri Tasnad si Detasamentul de Pompieri Satu Mare cu doua echipaje de descarcerare, un echipaj de prim ajutor si un echipaj de terapie intensiva mobila SMURD, sprijinit de patru echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare.
Odata ajunsi la locul accidentului, salvatorii au gasit-o pe Mihaela Câmpean decedata, iar o femeie în vârsta de aproximativ 36 de ani ramasese prinsa între fiarele masinii. Echipajul de descarcerare a reusit sa o elibereze si a predat-o echipajelor medicale. Soferului si altor cinci adulti li s-a acordat asistenta medicala la locul accidentului, dupa care acestia au fost transportati la spital în Satu Mare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *