septembrie 30, 2022

Microbuzul implicat în accident la Arad trebuia să ajungă la Zalău

Un grav accident de circulație s-a produs marți dimineață, în municipiul Arad. Un microbuz în care se aflau 23 de pasageri a fost lovit în plin de o maşină şi s-a răsturnat pe carosabil.  7 persoane au fost rănite, din care 5 au fost transportate la spital, iar două sunt în stare gravă.

Oamenii se întorceau de la muncă, din Spania, iar microbuzul în care se aflau urma să-i aducă din gara Arad la Zalău.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu etilotestul, dar rezultatul a fost negativ. Conducătorul microbuzului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi cu amendă pentru că ar fi transportat mai mulţi călători decât numărul de locuri.

1 thought on “Microbuzul implicat în accident la Arad trebuia să ajungă la Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.