Copiii talentați ai Sălajului fac din nou senzație peste hotare, de această dată la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 2023 DUBAI.

Județul a fost reprezentat cu cinste de micii matematicieni de la SmartyKids Zalău – Aritmetica Mentală, care au obținut și de această dată numeroase premii și distincții.

A fost o competiție grea, la care 200 de copii din România, alături de participanți din alte 7 țări, au avut de realizat 160 de calcule în 10 minute. Iar sălăjenii noștri s-au descurat de minune!

🏆Laurentiu Cotrau – Campion
🏆Anisia Cleopatra Bologa – Campion

🥇Alexie Veres – locul 1

🥉Sarah Sophia Tripon – locul 3
🥉Alexandru Dominic Tripon – locul 3

„Emoțiile au fost foarte mari, nu a fost ușor, însă rezultatele sunt excepționale. Având toți copiii pe podium, cu bucurie și entuziasm să îi felicităm! Bravo, copii minunați!”, este mesajul transmis de Larisa Triponprofesor și manager al SmartyKids Zalău – Aritmetica Mentală.

Campionatul de Aritmetică Mentală HORUS este unul dintre cele mai prestigioase evenimente internaționale dedicate copiilor pasionați de matematică și își propune să promoveze valorile educației prin metode inovatoare și provocări interesante. Ediția din 2023 s-a desfășurat în magnificul oraș Dubai, cu peisaje uluitoare și o cultură bogată.

Copiii au avut ocazia să exploreze celebrele atracții precum Turnul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume și s-au bucurat de sumedenia de atracții oferite de acest minunat oraș. Această experiență în Dubai nu este doar despre competiția de aritmetică, ci și despre descoperirea unui nou mediu, a unei culturi fascinante și a noilor prieteni din întreaga lume.

Pe durata competiției, copiii au avut șansa să participe la diverse activități care îi ajută să-și dezvolte abilitățile matematice și gândirea analitică.

Concurenții au fost împărțiți în diferite categorii de vârstă, astfel încât fiecare copil să se poată măsura cu alți participanți de același nivel.

Campionatul de Aritmetică Mentală HORUS 2023 Dubai reprezintă o combinație perfectă între educație și distracție, unde copiii pot învăța să-și dezvolte abilitățile matematice într-un mediu competitiv și prietenos.

Acest eveniment a oferit oportunitatea copiilor de a explora noi destinații și culturi, de a-și face prieteni internaționali și de a se măsura cu cei mai buni în domeniul aritmeticii mentale.

Felicitări, copii talentați!