septembrie 24, 2022

Micii voleibalişti de la CSS Zalău termină Campionatul mai repede

Elevii lui Horea Giurgiu au participat la primul lor turneu semifinal, unde au avut o prestaţie încurajatoare


La sfârşitul săptămânii trecute s-au disputat turneele semifinale pentru cei mai mici voleibalişti din România. Cele 16 echipe calificate în această fază au fost împărţite în patru grupe, dintre care primele două formaţii câştigătoare s-au calificat la turneul final. Sportivii legimaţi la CSS Zalău au făcut parte din cea de a patra serie şi au întâlnit ca adversari echipele CSS LAPI Dej, CSS 6 Ştei şi CS Ocna Mureş, iar partidele s-au desfăşurat în Dej.

Pentru micii sportivi zălăuani acest turneu a reprezentat debutul lor ca şi echipă, aceştia trecând pentru prima dată prin emoţiile unei competiţii de o asemenea anvergură. Elevii lui Horea Giurgiu au reuşit să câştige un meci din cele trei partide disputate, ceea ce este de apreciat având în vedere că discutăm despre o echipă recent formată. Zălăuanii au ieşit învingători în faţa echipei CS Ocna Mureş surclasând-o cu scorul de 3-1, dar bucuria victoriei nu a durat mult, deoarece aceştia au fost învinşi de către CSS LAPI Dej (3-1) dar şi de către CSS 6 Ştei (3-0). stop_coloana
Având în vedere faptul că au pierdut două meciuri, zălăuanii au ratat calificarea la turneul final, dar antrenorul Horia Giurgiu este de părere că important pentru moralul voleibaliştilor a fost în primul rând participarea şi acumularea experienţei : “Lipsa experienţei şi faptul că suntem o echipă proaspăt formată au fost dezavantajele noastre. Băieţii au fost motivaţi şi dornici să câştige, iar eu sunt mulţumit de prestaţia lor” ne-a declarat antrenorul zălăuan.
Pentru micii voleibalişti de la CSS Zalău urmează o perioadă fără competiţii, dar cu antrenamente intense. Elevii lui Horea Giurgiu se pregătesc de zor pentru ca în toamnă să revină în forţă!

Rezultate înregistrate în prima etapă a turneului:
CSS LAPI Dej – CSS Zalău 3 – 1

CSS 6 Ştei – CS Ocna Mureş 3 – 1

CSS LAPI Dej – CSS 6 Ştei 3 – 0

CSS Zalău – CS Ocna Mureş 3 – 1

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.