septembrie 25, 2023

Întâlnire de lucru între autorități și reprezentanții Michelin

1

Instituţia Prefectului Sălaj a găzduit, miercuri, o întâlnire între reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene şi cei ai companiei Michelin Zalău. La această întâlnire au participat, din partea autorităţilor, prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma şi subprefecţii Andrea Ciortea-Suciu şi Virgil Ţurcaş, preşedintele Consiliului Judetean, Dinu Iancu-Sălăjanu şi vicepreşedinţii Claudiu Bârsan şi Szilagyi Robert, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt şi viceprimarii Teodor Bălăjel şi Fazakas Nicolae.

În cadrul acestei întâlniri, reprezentanţii autorităţilor şi delegaţia condusă de Andrzej Reise – Directorul General Michelin Zalău au discutat despre perspectivele economice şi de business ale Michelin în Zalău, reiterând, de asemenea, angajamentele pe termen lung de implicare în viata comunităţii.

Un aspect important al discuţiei a fost cel cu privire la necesitatea dezvoltării infrastructurii locale, din punct de vedere al transportului, dar şi a investiţiilor în zona obiectivelor de natură educatională şi viaţă socială. Reprezentanţii companiei Michelin au transmis la rândul lor că vor continua să fie alături de autorităţile locale, în demersul dezvoltării comunităţii din judeţul Sălaj şi municipiul Zalău, în proiectele educaţionale (învăţământul dual şi învăţământul superior), proiectele de modernizare a infrastructurii sanitare şi implicarea în dezvoltarea activităţilor culturale.

“Michelin continuă să fie alături de autoritățile locale în demersul dezvoltării comunității din judetul Sălaj și municipiul Zalău, în proiectele educaționale (învățământul dual și învățământul superior), cele de modernizare a infrastructurii sanitare și implicarea în dezvoltarea activităților culturale”, au precizat oficialii companiei.

“Sunt optimist în ceea ce privește investițiile viitoare în dezvoltarea uzinei Michelin și sunt convins că alături de factorii locali vom reuși să dezvoltăm proiecte comune pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. Cu toții ne dorim un municipiu atractiv, care să asigure oportunități multiple de petrecere a timpului liber, de recreere și socializare, precum și un județ cu o economie puternică”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

1 thought on “Întâlnire de lucru între autorități și reprezentanții Michelin

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut