Cantaretul american Michael Jackson este bolnav de cancer de piele, insa este hotarat sa lupte cu boala, doctorii asigurandu-l ca aceasta este tratabila, informeaza cotidianul britanic The Sun. Starul in varsta de 50 de ani a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu cateva saptamani.
Doctorii au descoperit tumori canceroase pe pielea din partea superioara a corpului si celule pre-canceroase pe ten. Insa legenda pop, care are programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, incepand din iulie, va fi in stare sa sustina show-urile, precizeaza presa britanica. „Testele efectuate de Michael au aratat pete canceroase pe corpul sau, precum si celule pre-canceroase pe fata”, informeaza o sursa apropiata artistului. „La inceput a fost foarte ingrijorat, insa el spune ca doctorii l-au asigurat ca poate fi tratat si ca se va insanatosi”, a mai spus aceasta, mentionand ca artistul asteapta cu nerabdare sa inceapa seria de concerte, fiind hotarat sa isi uimeasca audienta la fiecare dintre cele 50 de show-uri. „El a insistat ca, indiferent de tratamentul pe care il va urma, acesta sa fie adaptat pentru a-si putea continua activitatea”, a mai spus sursa.
Jackson, care a fost vazut purtand o masca si facand vizite regulate la dermatologul sau din Beverly Hills, a primit acest diagnostic luna trecuta.
Presa speculeaza ca starul va fi tratat de doctorul Ralph Massey, un chirurg absolvent al Universitatii Cambridge. De asemenea, se presupune ca boala sa ar fi legata de o alta afectiune a pielii cu care starul a fost diagnosticat – vitiligo.