noiembrie 29, 2022

Meteorologii anunta cea mai grea iarna din ultima 100 de ani, dar caldura pana la Craciun

Potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie se asteapta ca aceasta iarna sa fie, poate, cea mai grea din ultima 100 de ani, desi, in acelasi timp se anunta ca perioada pana la mijlocul lunii decembrie sa fie calda, mult peste temperaturile obisnuite din lunile noiembrie si decembrie.
"Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani. Nu avem un semnal robust in acest sens, dar o iarna normala in Romania aduce perioade de vreme severa. Am avut aceste semnale de prelungire a iernii, asa cum in toamna am avut o vara prelungita. Aceasta alternanta a perioadelor foarte calduroase urmate de raciri bruste, cu siguranta, se pot manifesta in urmatoaele trei luni, asa cum s-a manifestat pe tot parcursul anului", spune directorul ANM, Elena Mateescu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *