„Meseșul”, din nou pe scenă

0
311

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău vă invită la spectacolul „Meseșul”, din nou pe scenă.

Acesta va avea loc în data de 17 iunie 2021, ora 18.00, în sala mare de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău

Vor urca pe scenă Ansamblul Folcloric „Meseşul” al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj cu soliștii vocali: Oana Sabău, Camelia Cherecheș, Adriana Baciu Bonțe, Lucreția Bolba, Valeria Suciu, Denisa Blaga, Adelina Costina, Mădălina Maria Colcer (conducerea muzicală: prof. Dorel Ciobanu, coregrafia dansurilor: Radu Mureșan și Matyi Ștefan), Formația de dansuri ,,Terbete – Meseșul” – secția maghiară, Formația de dansuri ,,Meseșul  Junior”, solist vocal invitat – Ionela Moruțan. Prezentator – Diana Dragoș  

Se vor respecta reglementările în vigoare privind prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus.

Intrarea se va face pe bază de bilete. Prețul unui bilet este 10 lei. Acestea pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor (L-V, 10-18) și de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (L-V, 9-15).

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.