Mesajul Prefectului Virgil Turcas pentru salajeni

Prefectul judetului Salaj si Presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Virgil Turcas a transmis un mesaj cetatenilor judetului pentru modul in care acestia au respectat indicatiile autoritatilor fata de situatia creata de coronavirus.

rn

"Am traversat impreuna o perioada grea, o perioada in care vietile noastre, a fiecaruia dintre noi s-au schimbat total. Va multumesc tuturor pentru responsabilitatea de care ati dat dovada. Datorita muncii celor aflati in linia I, cadre medicale, politisti, jandarmi, pompieri, militari, reprezentanti ai ONG-urilor, precum si a salajenilor care au inteles sa respecte indicatiile autoritatilor, Salajul este printre cele patru judete cu cel mai mic numar de imbolnaviri cu noul coronavirus.

rn

Multumirile noastre se indreapta si catre cei care, desi nu au fost atat de vizibili, prin munca lor, ne-au ajutat sa trecem mai usor prin aceste zile de incercare – vanzatorii din magazine, angajatii firmelor de transport, reprezentantii institutiilor care au lucrat pentru ca firmele si angajatii sa-si primeasca la timp ajutoarele venite din partea statului, precum si acordarea unor servicii strict necesare in aceasta perioada.

rn

Nu in ultimul rand, transmitem multumiri mass-mediei locale, care a inteles sa transmita cu acuratete si responsabilitate mesajele oficiale. Desi atitudinea dumneavoastra si eforturile autoritatilor ne dau motive sa fim optimisti, lupta noastra nu s-a incheiat. Si dupa data de 15 mai, chiar daca masurile preventive vor fi putin diferite, va trebui sa ramanem vigilenti si sa respectam in continuare, recomandarile specialistilor. Protejarea vietii salajenilor ramane prioritatea zero, pe care trebuie sa o avem toti, indiferent de pozitia pe care o avem in societate.

rn

Toate masurile pe care ni le asumam fiecare in mod voluntar au rostul de a ne aduce cat mai sigur catre o normalitate pe care ne-o dorim atat de mult. Numai impreuna, prin solidaritate si responsabilitate civica, vom reusi sa depasim si aceste momente grele", transmite Virgil Turcas, prefectul judetului Salaj.

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *