Mesaje false în numele ANAF. Nu plătiți!

Mesaje false în numele ANAF. Nu plătiți!

Fiscul atrage atenția cu privire la o campanie de mesaje false în numele ANAF, prin care se solicită achitarea impozitului aferent anului 2022. Nu transmiteți banii solicitați, deoarece este o păcăleală.

“Vă informăm că am fost înștiințați de către contribuabili că au primit mesaje false în numele ANAF, transmise de la adresa <Serviciul fiscal: fiscal_anaf@testandlearn.ro>, prin care sunt avertizați că nu au finalizat plata impozitului pentru anul 2022 și că <vor fi sancționați cu amenda de 2.575 lei, dacă
nu efectuează plata în decurs de 48 de ore!>. Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține exprimări nespecifice comunicărilor ANAF.
Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați linkul din conținut. De asemenea, să NU transmiteți banii solicitați! Reamintim că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu ANAF”, precizează instituția.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *