februarie 9, 2023

Mesaje de sustinere din partea liderului PNTCD pentru mitingul organizat de PSD-ALDE

Grozavia este ca Aurelian Pavelescu pretinde ca sprijina manifestarea PSD in numele marilor inaintasi taranisti Simion Barnutiu, Pop de Basesti, Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Ion Ratiu si Corneliu Coposu

rn

Actualul lider al PNTCD, Aurelian Pavelescu, a postat pe pagina sa de Facebook o serie de mesaje de sustinere a mitingului PSD care a avut loc sâmbata seara în Piata Victoriei, prin care i-a îndemânat pe oameni sa iasa în strada si sa sustina manifestatia organizata de Liviu Dragnea.
În ultima sa postare, el a reiterat mesajul de sustinere si a spus ca acesta nu a fost doar al partidului din prezent, ci si al înaintasilor, mentionându-i, printre altii, pe Iuliu Maniu, Corneliu Coposu si Ion Ratiu.
"Mesajul PNTCD, de sustinere a mitingului împotriva abuzurilor a fost auzit astazi de toata tara. Cei mai importanti lideri de opinie au apreciat actiunea PNTCD ca un gest politic major. Acest mesaj nu este doar al meu si al PNTCD de astazi, ci al marilor nostri înaintasi, de la Simion Barnutiu, Pop de Basesti, Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Ion Ratiu sau Corneliu Coposu (…)", a scris Aurelian Pavelescu pe pagina sa de Facebook.
Ca pozitia alaturi de PSD sa fie clara, liderul PNTCD a mai spus ca PNL este "reprezentantul celor care au abuzat si abuzeaza, partidul care s-a rupt de popor si de democratie".

rn

Fiul lui Ion Ratiu spune ca Pavelescu  spune prostii cand pretinde ca vorbeste in numele marelui om politic

rn

La scurt timp dupa postarea lui Pavelescu, fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, a reactionat printr-un comentariu în care l-a criticat pe Pavelescu pentru "afirmatia aberanta" potrivit careia tatal sau ar fi sustinut propunerile liderilor coalitiei de guvernare în ceea ce priveste justitia.
"Afirmatia cum ca tatal meu, Ion Ratiu, ar fi sustinut propunerile lui Liviu Dragnea si Tariceanu privind legea si justitia este o totala aberatie. Domnul Pavelescu clar nu întelege principiul separatiei puterilor într-o societate democratica. Cum îndrazneste domnul Pavelescu sa-l invoce pe tatal meu, Ion Ratiu, pentru a-si sustine propria afirmatie ridicola? Nu este cu nimic mai bun decât liderii PSD si ALDE, care nu se vor opri de la nimic pentru a se sustrage justitiei pentru infractiunile lor", a scris Nicolae Ratiu.

rn

Presedintele PNTCD Salaj, Anton Criste, este socat
ca partidul istoric a ajuns sa sutina mitingul PSD 

rn

Presedintele PNTCD Salaj, Anton Criste, a transmis un punct de vedere categoric impotriva demersurilor liderului Aurelian Pavelescu. Criste se arata socat de "trista realitate", ca PNTCD a ajuns sa sustina itingul PSD.
"Sunt momente în viata unui individ, organizatie etc. când crezi ca mai rau de atât nu se poate. Si trista realitate vine sa îti arate contrariul. Întotdeauna se poate si mai rau! Asa a fost pentru PNTCD sâmbata trecuta… Fiind plecat din tara, nu am putut participa la sedinta Consiliului National de Conducere al PNTCD. Daca as fi participat, toti cei care ma cunosc cât de cât, stiu deja ca as fi votat împotriva participarii la mitingul PSD. Nu ma pot asocia cu Liviu Dragnea sau Tariceanu, asa cum în trecut nu m-am asociat cu Elena Udrea. Cu atât mai putin cu personaje ca Vâlcov, "abuzatul" din cimitire…", a scris liderul PNTCD Salaj pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut