decembrie 1, 2022

Mesaj emoționant la pensionarea medicului epidemiolog Maria Țilea

Maria Țilea, medic primar epidemiolog în cadrul Compartimentului prevenire și control al infecțiilor nozocomiale al Spitalului Județean de Urgență Zalău s-a pensionat în această săptămână, după o activitate de 17 ani în cadrul celei mai mari unități sanitare cu paturi din Sălaj.

Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău i-a înmânat o plachetă și a ținut să îi mulțumească medicului epidemiolog pentru întreaga activitate.

”Într-un cadru festiv, echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău a felicitat-o, cu ocazia pensionării, pe doamna doctor Maria Țilea, medic primar epidemiolog al unității sanitare pentru aproape 17 ani. Îi transmitem doamnei doctor aprecierea pentru toți anii în care a contribuit la calitatea serviciilor noastre medicale, la îngrijirea pacienților și la dezvoltarea permanentă a spitalului. Îi dorim să adune câți mai mulți ani sănătoși de pensie, plini de bucurii și să rămână mereu tânără la suflet”, a transmis managerul unității medicale, Rodica Albert.

credit foto: SJU Zalău

Medicul Maria Țilea a fost o perioadă de timp și director medical al Spitalului Județean de Urgență.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *