septembrie 24, 2023

Memorialul “Radu Gog” a fost castigat de Dream Team

0

Sala Sporturilor din Zalau a fost gazda editiei a VI-a a Memorialului “Radu Gog”, desfasurata duminica si luni. Intrecerea a fost organizata de Primaria Zalau, Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj si Comisia de Arbitri. La startul competitiei, s-au aliniat 10 echipe, iar cei mai buni jucatori au fost premiati. La eveniment a fost prezenta si familia regretatului Radu Gog, care a primit suma de 3500 lei de la organizatori, de pe urma taxei de inscriere.
La finalul competitiei, organizatorii au oferit premii pentru cei mai buni dintre participanti. Medan Cazac de la Dream Team a fost desemnat cel mai bun portar, Gheorghe Ciule de la Cavalerii I a fost declarat cel mai bun jucator, iar Szentkiraly Zsolt a fost golgeterul competitiei.
Podiumul competitiei arata astfel:
Locul I-Dream Team, Locul II-Cavalerii I, Locul III-Tenaris.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut