decembrie 2, 2022

Melescanu atras intr-un partid "national luminos"

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forta Nationala l-au ales sâmbata în functia de presedinte interimar pe Teodor Melescanu. Forta Nationala a fost lansat în aprilie 2016, cu ocazia vizitei lui Marine Le Pen, presedinte al Frontului National din Franta si copresedintele grupului ENL, la Sinaia, unde a avut loc Conferinta Internationala "Europa Noastra, Europa Natiunilor". Datorita acestei afilierii, in presa centrala partidul a fost catalogat ca unul extremist si acuzat ca fiind sponsorizat de catre Rusia. Referindu-se la orientarea partidului, Mircea Gainusa, membru fondator al Partidului Forta Nationala si secretar general al formatiunii, a declarat ca Partidul Forta Nationala este un partid national si "nationalist luminos". Luminozitatea si ideologia acestui partid se deduce din faptul ca mai toti liderii noului partid provin din grupul exclus din ALDE, dupa ce s-au opus iesirii de la guvernare. Prin atragerea de actuali parlamentarii, "luminosul" partid isi va putea creea un grup parlamentar, care sa-l ajute sa se transforme intr-un partid parlamentar, ceea ce ii va permite sa obtina bani, pentru campania la alegerile locale si parlamentare de anul viitor.

rn

Ce spune presedintele ALDE Salaj, Valeriu Crisan despre intrarea lui Teodor Melescanu in FN

rn

Cu limbajul de lemn construit de a lungul timpului Teodor Melescanu, la intrarea in partid a declarat: "Astazi am avut deosebita onoare de a fi ales presedinte interimar al Partidului Forta Nationala. Multumesc celor care au creat acest partid precum si celor care ni s-au alaturat. Suntem un partid de centru. Preocuparea noastra este aceea de a declansa procesele de revigorare a României, de a crea o platforma civica si politica care sa asigure progresul social, economic si cultural al tarii.

rn

Presedintele ALDE Salaj, Valeriu Crisan, referitor la intrarea lui Teodor Melescanu in acest partid, dupa ce a fost exclus din partidul lui Tariceanu, ne-a declarat: "Le urez succes, dar avand in vedere comportamentul politic al lui Teodor Melescanu cred ca se resfrange asupra credibilitatii unei astfel de formatiuni".

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *