Medicul Minodora Bogdan, un atlet de excepție

Medicul cardiolog Minodora Bogdan participă, în această perioadă, la Medigames, o competiție sportivă a cadrelor medicale din toată lumea, și adună medalii de aur în probele de atletism.

Evenimentul sportiv are loc în Portugalia, la Algarve.

Prestația medicului zălăuan, care de curând a câștigat o luptă grea cu cancerul, este lăudată de colegii săi, cardiologi români participanți la competiția internațională.

“Un uriaș exemplu! Dr. Minodora Bogdan, de 72 de ani, (cardiolog, Zalău) se află cum în Portugalia (Algarve) la MEDIGAMES (un fel de Olimpiadă a cadrelor medicale din toată lumea) și adună medalie de aur după medalie de aur la toate probele de atletism. Este singura curajoasă cu vârsta de peste 70 ani înscrisă în competiție la grupa ei de vârstă. Este prima ediție după pandemie. NB: Dr. Minodora Bogdan a câștigat recent lupta cu cancerul! Pe echipamentul ei scrie <Athletic CardioClub – România> Hai Minodora!”, este mesajul medicului cardiolog Gabriel Tatu-Chițoiu, de la Spitalul Clinic De Urgență Floreasca București.

Sloganul echipei care reprezintă România este “Aleargă cu noi pentru inima ta!”. Medicii doresc să dea un exemplu pentru promovarea miscării, a efortului fizic ca mijloc principal de prevenție a bolilor cardiovasculare.

About Author

One Reply to “Medicul Minodora Bogdan, un atlet de excepție”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *