octombrie 1, 2022

Medicii de familie – cel mai bine platiti salajeni

Cel mai destoinic medic de familie se alege cu 14.000 de lei intr-o luna, iar cel mai ne priceput cu minim 4.000 de lei.
Medicii de familie se plang pe la toate colturile ca nu castiga mai nimic din munca lor. Asta se reflecta in faptul ca multe cabinete ale medicilor de familie nu sunt bine dotate, medicii isi angajeaza doar una sau doua asistente iar unii dintre ei refuza sa lucreze la Centrele de Permanenta. Situatia nu e atat de dramatica pe cat o arata ei. Datele puse la dispozitie de catre Casa de Asigurari de Sanatate Salaj arata ca cel mai castigat medic de familie primeste din fondurile sanatatii aproximativ 14 de mii de lei intr-o luna. Un calcul simplu de contabilitate lasa in buzunarul medicului peste 7 mii de lei. In medie, medicii de familie castiga 8-9 mii de lei, iar cel mai slab platit medic castiga patru mii de lei. Fiecarui medic ii sunt acordati banii in functie de numarul de pacienti si de dotarea cabinetului. Astfel, medicii care se preocupa de dotarea cabinetelor si atragerea pacientilor au numai de castigat… bani multi de la stat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.