ianuarie 27, 2023

Medici sălăjeni decorați de președintele României

Doi medici sălăjeni figurează pe lista celor premiați de șeful statului, cu ocazia Zilei Naționale. Dr. Pușcaș Monica-Cristina, șefa Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, și medicul Vereș Leontin Viorel, șeful Secției ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, au fost decorați de președintele Klaus Iohannis, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19 de pe teritoriul țării noastre.

Șeful statului le-a conferit celor doi medici sălăjeni Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

Pe lista cadrelor medicale premiate de șeful statului figurează câteva zeci de angajați din unitățile medicale din țară.

Tot în semn de apreciere pentru activitatea didactică, inclusiv în context pandemic, remarcând eforturile depuse pentru creșterea calității, echității și participării la procesul educațional, dar și pentru dezvoltarea competențelor digitale sau civice în comunitatea educațională, președintele Klaus Iohannis a conferit și Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler mai multor cadre didactice din țară.

1 thought on “Medici sălăjeni decorați de președintele României

  1. Felicitări Dr. Pușcaș, chiar meritați la câte vieți au fost salvate datorita dumneavoastră și secției Boli infecțioase- secție covid.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut