decembrie 9, 2022

Medici de la Cluj, testări HPV și mamografii gratuite la Campusul Școlar din Sâg

În zilele de 14 și 15 noiembrie, o echipă de medici specialiști ai Institutului Oncologic din Cluj- Napoca se va afla în Campusul Școlar de la Sâg unde vor efectua mamografii și teste Babeș-Papanicolau și HPV gratuite.

Programul de funcționare al caravanei clujene va fi între orele 10.00-16.00.

Direcția de Sănătate Publică Sălaj, cât și reprezentanții primăriilor Bănișor și Sâg, au anunțat prezența caravanei medicale mai aproape de populația rurală și invită femeile care locuiesc în toate satele din zonă să profite de această mare oportunitate, mai ales că aceste servicii medicale sunt gratuite.

Pentru testare Babeș-Papanicolau sunt invitate toate femeile cu vârsta între 24 și 29 de ani, pentru femeile cuu vârste între 30 și 64 de ani, testare HPV, iar mamografiile sunt indicate pentru femeile cu vârste între 50 și 69 de ani. Însă, pentru mamografii trebuie și programare prealabilă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *