septembrie 24, 2023

Medalii pentru maratonistele de la CSM Zalău: Niţulescu şi Petrescu

0

Sambătă, 16 octombrie, au avut loc Campionatele Naţionale de Maraton, seniori şi tineret. De la CSM Zalău au fost prezente la start două alergătoare: Alina Niţulescu şi Nicoleta Petrescu. Ambele atlete au reuşit să urce pe podiumul de premiere, Niţulescu ocupand locul II, cucerind titlul de vicecampioană şi medalia de argint la senioare, cu timpul de 2 ore şi 55 de minute, iar Petrescu a sosit pe locul III, medalie de bronz la senioare şi locul I, medalie de aur, titlul de campioană naţională la Tineret, cu timpul de 2 ore şi 57 de minute.
In timp ce colegele ei alergau şi cucereau medalii la actualele naţio-nale de Maraton, Paula Todoran, sportiva numărul unu a Clubului Sportiv Municipal Zalău era in concursul mondial de Semimaraton din China. Avand concurente deosebit de puternice in această probă din ţările Africii şi Asiei, dar şi din unele ţări ale Europei cu tradiţie in alergările lungi, sportiva din Zalău a sosit abia pe locul 33, departe de speranţele cu care era acreditată sportiva noastră.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut