decembrie 3, 2022

Localitatea Mangalia a fost, in perioada 9-14 martie, gazda Cupei Romaniei la box, la categoria tineret pentru sportivi nascuti in anii 1991 si 1992. La competitie au participat un numar de 102 sportivi, iar Clubul Sportivi Municipal Armatura Zalau s-a inscris la startul intrecerii cu trei sportivi: Cristian Serban, la 64 kg, Paul Cristea, la 91 kg si Ovidiu Jurje, la +91 kg. Obiectivul impus de antrenorul Ioan Dragos a fost de a aduce la Zalau doua medalii, lucru care s-a si intamplat, prin medaliile obtinute de Paul Cristea medalia de argint (locul II) si Ovidiu Jurje, medalia de bronz (locul III).
Paul Cristea a avut cea mai buna evolutie, reusind sa ajunga in finala, la categoria lui, dar a pierdut in fata unui sportiv de la Clubul Petrolul Ploiesti. Trebuie specificat ca sportivul zalauan s-a accidentat la bratul drept in semifinale, lucru care i-a facut sarcina mai usoara adversarului din finala. “Chiar daca nu avea aceasta problema, sportivul meu nu putea realiza mai mult, boxerul din Ploiesti fiind campion anul trecut”, a declarat Ioan Dargos.
Ovidiu Jurje, la 64 kg a avut si el o prestatie multumitoare reusind sa se califice in semifinale, unde a fost invins de sportivul George Dinu, printr-o lovitura discutabila.
Antrenorul echipei Ioan Dragos s-a declarat multumit de aceste rezultate si spera ca la Campionatul National din 27 mai-3 iunie, prestatiile sa fie la fel de bune.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *