Meciuri spectaculoase in faza secunda a Cupei Romaniei

Duminica dupa-amiaza au avut loc partide spectaculoase, cu rasturnari de situatii si un gol marcat din corner


 

Cel mai spectaculos meci al zilei s-a jucat la Cristolt, unde Unirea a câstigat cu 6 – 5. Golul victoriei a fost marcat direct din corner de catre Lucian Oros. Surpriza rundei a fost produsa de o echipa înfiintata special pentru aceasta competitie. Este vorba de AS Cavalerii care au câstigat în deplasare la AS Creaca Jac, fosta campioana din ultimul esalon judetean. La Somes Odorhei a iesit în evidenta Darius Ungur, care prin hat-trick-ul sau a calificat echipa locala Somesul în faza a III-a a cupei. Un derby local s-a desfasurat la Letca, iar dupa un meci foarte încins, Viitorul Babeni se impune la o diferenta de doua goluri, dupa ce a dominat tot meciul. La Criseni, echipa locala, doreste sa înscrie echipa în Liga a IV-a, dar se dorea si o calificare mai departe în cupa, iar datorita câtorva absente, dar si faptul ca a întâlnit un adversar puternic, visele localnicilor au fost spulberate. La Sîg, s-a petrecut unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale acestei runde, doar ca, din pacate, desi a câstigat în teren, Barcau Tusa a pierdut meciul la „masa verde”, din cauza dreptului de joc al golgeterului Sorin Gârz. Sa spunem ca Sportul Simleu a plecat la Valcau având un lot foarte multi juniori. Acest lucru nu a contat, iar simleuani au dominat, impunându-se în final cu un scor categoric. Meciul dintre Olimpia Rus si Benfica Ileanda a fost cel mai echilibrat si singurul meci care a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a desemna câstigatoarea. Câstig de cauza în urma executarilor penalty-urilor a avut Benfica. Iar cea mai dezechilibrata partida a fost cea dintre Cetatea Buciumi si CS Crasna, meci în care gazdele si-au spulberat oaspetii cu 7 – 1. Meciurile Fratia Maeriste – Steaua Cosniciu si Unirea Salatig – Unirea Hereclean nu s-au disputat, câstig de cauza la masa verde au avut Steaua Cosniciu si Unirea Salatig. stop_coloana

Rezultate si marcatori:

Somesul Somes Odorhei – AS Tihau 4 – 1 (2 – 1)
Au marcat: Darius Ungur (‘16, 29 si 46) si Alexa Mos (‘80) respectiv Sergiu Chis (‘33)

Somesul Letca – Viitorul Babeni 0 – 2 (0 – 1)
Au marcat: Ionut Iacob (‘23) si Vasile Veres (‘48)

AS Unirea Cristolt – Recolta Agrij 6 – 5 (3 – 2)
Au marcat: Florin Ilies (‘3 si 30), Sergiu Pop (‘9), Sergiu David (‘61), Bogdan Ilies (‘64) si Lucian Oros (‘90+2) respectiv Vlad Lacatus (‘25), Sergiu Pop (‘29), Catalin Curea (‘82), Lucian Goia (‘86) si Vlad Brândusan (‘90)

Real Criseni – Olimpic Bocsa 2 – 6 (1 – 2)
Au marcat: Razvan Iacob (‘38) si Paul Hanga (‘67) respectiv Sorin Iacob (‘24), Robert Niculaut (‘42), Cosmin Sabou (‘46, 61 si 90) si Dumitru Bordas (‘65)

Stejarul Sîg – AS Barcau Tusa 2 – 3 (1 – 2); omologat 3 – 0
Au marcat: Radu Sabou (‘31) si Cosmin Tîrle (‘83), respectiv Sorin Gârz (‘17 si 58) si Cristian Morar (‘24)

Luceafarul Valcau – Sportul Simleu 1 – 4 (1 – 0)
Au marcat:  Raul Ghile (‘11) respectiv Raul Mocan (‘76), Alin Sabou (‘78), Calin Inocan (‘81 si 83)

Olimpia Rus – Benfica Ileanda 2 – 2 (1 – 1)
Au marcat: Marius Rânzis (‘20) si Adalbert Pintea (‘65) respectiv Cosmin Bene (‘31) si Florin Matesan (70)

Cetatea Buciumi – CS Crasna 7 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Bogdan Ember (‘25), Razvan Lazar (‘34), Paul Coste (‘51), Razvan Nicorici (‘63), Cosmin Sandor (‘70), Sergiu Brie (‘82) si Raul Brumar (‘90), respectiv Adelin Teglas (‘14)

Fratia Maeriste – Steaua Cosniciu 0 – 3*

Unirea Salatig – Unirea Hereclean 3 – 0*

*rezultatele au fost stabilite la „masa verde”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *