Meciuri grele pentru echipele nou-promovate, in etapa a II-a din Liga a IV-a

Sâmbata, Cetatea Buciumi va evolua la Rapid Jibou, iar duminica Inter Pericei se va deplasa la Nusfalau, în timp ce Real Criseni va întâlni tot în deplasare pe Silvania Cehu Silvaniei


Prima etapa din Liga a IV-a a produs mai multe surprize, iar cea mai mare a reusit-o Cetatea Buciumi. Câstigatoarea Seriei Est din Liga a V-a a debutat fulminant în esalonul al patrulea si s-a impus la pas în fata celor de la AS Chiesd, partida pe care Razvan Nicorici si colegii sai au dominat-o autoritar.

Pentru formatia antrenata de Dan Lucaciu urmeaza însa o partida mult mai dificla, pe terenul unei candidate la titlu. În deschiderea rundei, sâmbata, Cetatea va evolua la Rapid Jibou, formatia care vine tot dupa un succes la Pericei.
Si celelalte nou-promovate au parte de meciuri grele, Inter Pericei urmând a evolua la Nusfalau, în timp ce Real Criseni se va deplasare la Cehu Silvaniei, pentru duelul cu Silvania, o formatie cu orgoliul ranit dupa înfrângerea la scor de la Mirsid.
Ca tot veni vorba de Unirea Mirsid, sa spunem sa va juca în deplasare la Sportul Simleu, în timp ce o alta candidata la titlu – Dumbrava Gâlgau se va duela cu CS Hida. Echipa din Hida nu este de neglijat, în conditiile stop_coloana în care, în prima etapa a reusit sa revina de la 0 – 3 si a scos o remiza cu CS Barcau Nusfalau.
CS Crasna si Flacara Halmasd au impresionat din prima etapa, astfel ca duelul de duminica se anunta interesant, în timp ce Benfica Ileanda si Gloria Bobota vor încerca sa obtina primele puncte ale sezonului, în duelul direct de pe Somes.
În runda de duminica va avea loc si un derby local, între AS Chiesd si Olimpic Bocsa.

Programul etapei a II-a, duminica, ora 16.00 (juniorii) si 18.00 (seniorii):

Rapid Jibou – Cetatea Buciumi – sâmbata
CS Crasna – Flacara Halmasd
Benfica Ileanda – Gloria Bobota
AS Chiesd – Olimpic Bocsa
CS Barcau Nusfalau – Inter Pericei
Dumbrava Gâlgau – CS Hida
Silvania Cehu Silvaniei – Real Criseni
Sportul Simleu – Unirea Mirsid

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *