Mecanic din Panic, amendat de Garda de Mediu

Un mecanic auto care are un atelier în localitatea Panic a fost amendat de Garda de Mediu cu 16.000 de lei, după ce a fost prins că a aruncat piese și componente auto la voia întâmplării. Mai mult, bărbatul s-a ales și cu suspendarea activității pentru că nu avea toate autorizațiile necesare.

Comisarii Gărzii de Mediu au identificat pe malul stâng al râului Almaş, între Tihău şi Gâlgău Almaşului, mai multe piese şi componente auto uzate, abandonate. A fost găsită în scurt timp și persoana care a aruncat deşeurile. E vorba despre un bărbat care are un atelier auto în localitatea Panic, comisarii constatând că la această adresă au fost dezmembrate autovehiculele ale căror piese au ajuns pe malul râului Almaş.

Pentru abandonarea deşeurilor precum şi pentru funcționarea fără autorizație de mediu a activității de dezmembrare auto, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 16.000 lei, totodată fiind stabilită ca și sancțiune contravențională complementară suspendarea activitatii de dezmembrare auto.

În plus, bărbatul e obligat să adune toate deșeurile abandonate şi să le predea unui operator autorizat în termen de 15 zile, în baza formularelor de transport deşeuri.

1 thought on “Mecanic din Panic, amendat de Garda de Mediu

  1. Spune-ți cine ii! Ce, vi frica? Dacă nu dați numele , degeaba scrieți articolul! Devine de 2 bani! Rusine!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.