Mecanic din Panic, amendat de Garda de Mediu

1
2736

Un mecanic auto care are un atelier în localitatea Panic a fost amendat de Garda de Mediu cu 16.000 de lei, după ce a fost prins că a aruncat piese și componente auto la voia întâmplării. Mai mult, bărbatul s-a ales și cu suspendarea activității pentru că nu avea toate autorizațiile necesare.

Comisarii Gărzii de Mediu au identificat pe malul stâng al râului Almaş, între Tihău şi Gâlgău Almaşului, mai multe piese şi componente auto uzate, abandonate. A fost găsită în scurt timp și persoana care a aruncat deşeurile. E vorba despre un bărbat care are un atelier auto în localitatea Panic, comisarii constatând că la această adresă au fost dezmembrate autovehiculele ale căror piese au ajuns pe malul râului Almaş.

Pentru abandonarea deşeurilor precum şi pentru funcționarea fără autorizație de mediu a activității de dezmembrare auto, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 16.000 lei, totodată fiind stabilită ca și sancțiune contravențională complementară suspendarea activitatii de dezmembrare auto.

În plus, bărbatul e obligat să adune toate deșeurile abandonate şi să le predea unui operator autorizat în termen de 15 zile, în baza formularelor de transport deşeuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.