septembrie 25, 2023

McDonald’s și bloc de 10 etaje pe fosta locație MULTICOM

4

McDonald’s vine în viitorul  complex rezidențial dezvoltat de Multicom. Cele două companii au bătut palma azi pentru un format DRIVE-THRU cu intrare-ieșire în Bulevardul Mihai Viteazul nr. 59, iar în spatele restaurantului  McDonald’s firma Multicom va dezvolta un bloc de 10 etaje cu peste 100 de apartamente cu intrare separată.

Proiectul se va realiza etapizat — în prima faza vor începe demersurile pentru obținerea certificatului de urbanism și autorizației de construire aferente Restaurantului McDonald’s, iar după deschiderea restaurantului vor începe demersurile pentru faza a doua de implementare și anume un ansamblu rezidențial S+D+P+10 etaje.

“Valoarea totală a investiției în cele două proiecte se situează în jur de 6 milioane de euro. Investiție realizată etapizat în următorii 3 ani. Cele două investiții vor genera peste 60 de locuri de muncă permanente din momentul funcționarii.” a declarat Iepure Gavril – administrator Multicom.

4 thoughts on “McDonald’s și bloc de 10 etaje pe fosta locație MULTICOM

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut