McDonald’s face angajări la Zalău

McDonald’s România demarează o nouă campanie de recrutare la nivel național, în cadrul căreia angajează peste 1.000 de persoane în toate orașele în care este prezentă, dar și pentru noile deschideri deja anunțate, precum cea de la Zalău. Sunt disponibile diferite posturi, de la servirea clienților până la manager de restaurant, iar programul este unul flexibil.

Dăm startul unei noi campanii de recrutare, la nivel național, prin care ne dorim să aducem în atenție ce înseamnă jobul la McDonald’s, pornind de la experiențele colegilor noștri, dedicați și curajoși.(…)Continuăm să oferim oportunități de angajare și dezvoltare profesională pentru un număr mare de candidați, indiferent de experiența lor, procesul de aplicare și intervievare se desfășoară rapid, aceștia urmând să descopere imediat dacă McDonald’s este compania potrivită pentru ei.  Avem un program de lucru flexibil și angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate. Viitorii angajați vor găsi la McDonald’s un mediu de lucru sigur, o echipă diversă în care colaborarea este o experiență autentică, iar performanța este încurajată și răsplătită pe măsură”, spune Monica Zdrancota, director de resurse umane al Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România.

Candidații au la dispoziție o ofertă variată de poziții de angajare, printre care: crew member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, barista la McCafé sau guest experience leader. Cei care își doresc să conducă un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. “Angajații McDonald’s beneficiază de un salariu atractiv, tichete de masă, posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend, precum și programe de recunoaștere și loializare, împreună cu un parcurs de carieră structurat și posibilitatea de promovare rapidă”, spune angajatorul.

McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Zălăuanii vor mânca la McDonald’s din toamnă

Din luna septembrie a acestui an, zălăuanii vor putea merge la restaurantul de tip drive through care se construiește pe vechea locație a magazinului Multicom, lângă hotelul Severus, pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 59, deși inițial se zvonea că restaurantul McDonald’s ar urma să se ridice în fața magazinului Dedeman, vizavi de Sala Sporturilor.

”Primii pași pentru obținerea documentațiilor de urbanim au fost făcuți, iar până în luna septembrie a acestui an unitatea va fi funcțională. Pe lângă ambientul plăcut de care va beneficia zona la finalul acestui proiect, vor fi create și locuri de muncă, lucru important pentru comunitatea noastră”, spunea, în luna martie, primarul Ionel Ciunt, după întâlnirea avută cu investitorii.      

În spatele restaurantului McDonald’s va fi construit un bloc cu 10 etaje, cu peste 100 de apartamente.

7 thoughts on “McDonald’s face angajări la Zalău

  1. Frumos ce sa zic..si vom manca ”bio”’!!!!!:)))..eu raman la slaninuta si branza asortata cu o salata din gradina bunicii:))))

  2. Ba oameni buni, da’ cine Hristosu’ mamii voastre va pune pe voi sa mancati acolo ? Nu zice nimeni ca ar fi mancare “bio” sau ca ar da salariu de director la Apele Romane, dar mai mergeti in **** mea.

  3. Da zama de pasula sau de cartofi na hi buna numa saraciile alea de chifle umplute cu tat felu de prostii. Mereti acasa faceti o oala de piroste si nu va mai traba mancare a la ratoi! Va mirati ca sunteti ca niste butoaie dupaia! Vai deamaru vostru!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.