McDonald’s a primit autorizația de construire la Zalău

2
2665

Restaurantul McDonald’s din Zalău a primit, miercuri, autorizația de construire. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Teodor Bălăjel, pe rețelele de socializare. Viceprimarul a vorbit și despre proiectele pe care le are în plan municipalitatea pentru a face orașul atractiv.

„Zalăul va avea cât de curând și un restaurant McDonald, pe bulevardul Mihai Viteazul, la numărul 59, între Sandana și Severus. Azi (miercuri, 28 iunie, n.red.) am semnat autorizația de construire pentru această investiție, care completează dezvoltarea accelerată din ultima perioadă a serviciilor în Zalău. O dinamică ce confirmă că orașul capătă rapid un cu totul alt potențial, odată cu amenajările de anvergură pe care le facem și cu investițiile private importante care îl aduc la un alt nivel. Așa cum prevede conceptul consacrat pentru restaurantele McDonald, va fi o zonă largă, cu două căi de acces, cu o fațadă luminoasă de reclamă spre bulevard, 20 de locuri de parcare, loc de joacă, iar clădirea propriu-zisă a restaurantului va fi pe o suprafață de 400 de metri pătrați. Sunt bucuros că efortul nostru, al administrației, se concretizează în rezultate care confirmă că Zalăul are parte de o transformare rapidă în bine. Vom începe cât de curând și modernizarea zonei centrale – cu refacerea completă a platoului de marmură, amenajarea străzii Unirii ca stradă pietonală, refacerea zonei din fața clădirii Transilvania. Și amenajarea zonei Scala va fi un mare plus. Orașul își extinde cu rapiditate zona centrală de interes economic până la mall și avem disponibilitate maximă față de mediul de afaceri, față de cerințele pieței, pentru un oraș viu, dinamic, care se dezvoltă alert”, a scris, pe Facebook, viceprimarul Teodor Bălăjel.

Postarea viceprimarului a atras imediat o serie de comentarii din partea zălăuanilor, unele pertinente, altele chiar amuzante. Sunt cetățeni care propun să aducem în oraș și altfel de investitori, care să deschidă fabrici, de exemplu, pentru că astfel s-ar creea un număr mare de locuri de muncă. Alții spun că deschiderea McDonald’s va avea drept consecință principală creșterea prețurilor la apartamente în zona cu pricina. Au fost și persoane care au constatat că, la noi, nicicum nu e bine…dacă se face, de ce se face, dacă nu se face, de ce nu se face?

Sursă foto: Teodor Bălăjel-Facebook

2 COMENTARII

  1. Sper ca aveti atata minte incat sa nu mai faceti un platou tot din marmura in zona centrala din fata prefecturii. Luati exemplul marilor orase din vest, cu zone cu spatii verzi – gazon, copaci, flori. Nimic nu e mai frumos decat ceea ce iti ofera natura.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.