noiembrie 29, 2022

Masluitorii pacanelelor iși petrec Craciunul dupa gratii

Curtea de Apel Cluj a respins marți contestațiile formulate de capii mafiei pacanelelor din Salaj la arestul preventiv. Ei se afla dupa gratii dupa ce procurorii DIICOT i-au acuzat de masluirea aparatelor de jocuri de noroc. 

Cinci dintre membrii grupului de masluitori ai pacanelelor – Stelian Danco, Radu Ciascai, Remus Paneș, Paul Covaci și Ionuț Crișan – aflați la “beciul domnesc” au cerut schimbarea masurii de arest preventiv cu controlul judiciar.
Magistrații Tribunalului Salaj le-au respins cererea pe data de 15 decembrie. Inculpații au contestat decizia instanței salajene la Curtea de Apel Cluj. La rândul lor, judecatorii din Cluj nu s-au lasat impresionați și au respins acțiunea celor cinci inculpați, așa ca aceștia își vor petrece sarbatorile în arest. Hotarârea este definitiva.
La sfârșitul lunii octombrie au fost arestați opt membri ai grupului care masluiau aparatele slot machine din Salaj și Maramureș. Ei modificau softul aparatelor și micșorau sumele care le reveneau jucatorilor, ba faceau și evaziune fiscala, însușindu-și peste cinci milioane de euro. stop_coloana
La perchezițiile domiciliare au fost reținute 2,5 milioane de lei, și 26 de kilograme de aur. La o alta percheziție efectuata de oamenii legii la Stelian Danco s-au gasit într-un seif 129.000 de euro, 175.000 de lei și peste o jumatate de kilogram de aur. Anchetatorii susțin ca acesta și-a achiziționat șase apartamente de lux în stațiunea Mamaia.
Cum termenul de 30 de zile al masurii de arest preventiv pentru masluitorii de pacanele se apropie de sfârșit, procurorii DIICOT, în dosarul 2363/84/ 2015, aflat pe rolul Tribunalului Salaj, au cerut prelungirea arestarii preventive pentru Danco Stelian, Ciascai Radu, Paneș Remus, Covaci Paul, Coman Claudiu, Gâlgau Alexandru, Kiczel Robert și Crișan Ionuț. Instanța a amânat pronunțarea pentru azi, 24 decembrie.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *