septembrie 24, 2022

Mașină lovită de tren la Uileacu Șimleului

Luni seara, în jurul orei 20.00, un echipaj de la Detașamentul Zalău și Secția Șimleu Silvaniei au fost solicitate să intervină la un accident feroviar produs în halta din localitatea Uileacu Șimleului.

Un autoturism a fost lovit de un tren de marfă, care transporta țiței. În urma accidentului, două din cele trei persoane aflate în autoturism au reușit să se autoevacueze. Una dintre ele a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj SMURD, iar apoi a fost transportată la UPU Zalău. Celelalte două persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform informării Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că șoferul nu ar fi respectat semnificația indicatorului la nivel de trecere cu calea ferată.

”Luni, 23 mai, în jurul orei 20.00, un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani, comuna Măeriște, a fost lovit de trenul care circula pe relația Șimleu Silvaniei-Sărmășag. Evenimentul s-a produs în localitatea Uileacu Șimleului. În urma impactului, un bărbat de 57 de ani a fost rănit ușor, fiind transportat la spital, pentru investigatii. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident”, a precizat Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.