Masina lovita de TIR la iesirea din Zalau spre Hereclean

Un grav accident de circulatie, soldat cu ranirea grava a unui zalauan de 56 de ani, a avut loc ieri dimineata la ora 10.20, pe drumul european E81, la iesirea din Zalau spre Hereclean, lânga Autogen, unde un autoturism a fost lovit de un TIR. 

Zalauanul de 56 de ani care conducea autoturismul marca Ford Focus cu numarul de înmatriculare SJ 02 UOC a încercat sa întoarca pe linie dubla continua în dreptul vulcanizarii Autogen. Soferul TIR-ului care circula pe directia Zalau – Hereclean, apartinând firmei Tibbett Logistic, cu numarul de înmatriculare B 59 HPL, nu a putut evita accidentul si a lovit din lateral Ford-ul.
În urma impactului, soferul autoturismului a fost transportat de urgenta de catre o ambulanta la Urgenta Spitalului Judetean, cu multiple traumatisme. Soferul TIR-ului a scapat nevatamat.
Circulatia a fost oprita pe ambele benzi de mers spre Hereclean, întreg traficul fiind deviat pe celelalte doua benzi de mers, formându-se coloane lungi de peste un kilometru.

La accident au intervenit mai multe echipaje de la politie, care au dirijat circulatia, dar si echipaje de la Pompieri si de la Ambulanta.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *