septembrie 30, 2022

Mașină în flăcări pe strada Avram Iancu din Zalău (VIDEO)

Miercuri dimineața, pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe strada Avram Iancu din municipiu.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit).

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la partea din față a autoturismului și exista un mare pericol de propagare și la alte autoturisme aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă, însă autoturismul a ars aproape complet, fiind avariat în proporție de peste 90%.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.