ianuarie 27, 2023

Mașină furată din Iași, găsită în trafic prin Zalău

Un autoturism furat din județul Iași a fost identificat în trafic, pe o stradă din Zalău. Șoferul spune că a cumpărat mașina de la un bărbat din Botoșani, fără a ști însă că era furată.

Duminică, 5 decembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipale au depistat în trafic un autoturism furat, la volanul căruia era un bărbat din Zalău.

Din verificările efectuate de polițiști în bazele electronice de date, a reieșit că autoturismul era declarat furat, de pe raza județului Iași.

Autovehiculul a fost sigilat și indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a se stabili situația juridică a acestuia.

Conducătorul auto a declarat că ar fi cumpărat autovehiculul de la un bărbat din județul Botoșani și nu avea cunoștință că acesta ar fi fost furat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut