„Mărțișoare muzicale”

0
189

Primăria Municipiului Zalău, prin Casa Municipală de Cultură, organizează joi, 4 martie, începând cu ora 17.00, în sala festivă din Clădirea Transilvania, spectacolul muzical-coregrafic “Mărțișoare muzicale”.

Spectacolul va fi susținut de Ansamblul Artistic Profesionist „Porolissum”, Formația de dansuri a Clubului Sportiv „Alegria” și soliștii Alexandru Pop, Vasile Coca, Rodica Pop Seling, Aurora Moga Popovici, Andreea Vălean Indrecan, Claudiu Costinaș și Iulia Sârbu. Dirijor–Ionuț Dârjan, coregrafia–Gabriela Hossu, scenografia și prezentarea–Ioan Pintea.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare începând de luni, 1 martie, la sediul Casei Municipale de Cultură, în intervalul orar 8.00-18.00.

Conform prevederilor legale, numărul de locuri va fi limitat la 100.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.