Marți cu ghinion pentru tineri din Surduc

Doi tineri din Surduc s-au ales cu dosare penale întocmite de polițiștii de la Postul de Poliție al comunei.

Unul dintre tineri, de 17 ani, a fost prins conducând un autoturism, marți, la ora 14.30, pe un drum comunal din Surduc, deși nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Nici mașina nu era a lui sau a părinților, ci a unui alt tânăr, de 20 de ani, din sat. Acesta din urmă i-a încredințat mașina pentru a o conduce și s-a ales și el cu dosar penal.

”Polițiștii sălăjeni le-au întocmit celor doi tineri câte un dosar penal, unuia pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și celuilalt pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”, precizează IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut