februarie 6, 2023

Marius Stanciu, secretar de stat la Ministerul Muncii

Directorul CJP Sălaj

Actualul director al Casei Județene de Pensii Sălaj, Marius Stanciu, va fi numit în perioada următoare secretar de stat la Ministerul Muncii.

Decizia nominalizării lui Stanciu a fost luată miercuri, în cadrul ședinței Consiliului politic județean al Partidului Social Democrat Sălaj.

”Colegii din PSD Sălaj, cărora țin să le mulțumesc pe această cale, au luat azi o decizie importantă pentru parcursul meu profesional. După o experiență de 16 ani la Casa Județeană de Pensii Sălaj, din care aproape patru ani în funcție de director, a venit momentul să fac un pas înainte. Știu că nu va fi ușor, lucrez într-un domeniu complex, cu multe provocări, dar mă voi strădui din răsputeri să fac performanță și la nivel guvernamental, așa cum am procedat la nivelul instituției județene”, a declarat Marius Stanciu pentru Graiul Sălajului.

Tot miercuri, social-democrații au decis și ca Florin Florian să fie numit în funcția de subprefect, poziție rămasă vacantă după demiterea Andreei Ciortea de la USR, fostul subprefect al județului Sălaj.

1 thought on “Marius Stanciu, secretar de stat la Ministerul Muncii

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut