Marius Pasca este optimist

SCM Zalau echipa de Liga a III-a, a lasat la "vatra "pe toti cei din alte localitati. Au ramas in Zalau doar cei care au domiciliul aici sau in zona. Dar Marius Pasca, antrenor principal la SCM Zalau este optimist, nu-si pune probleme de lot iar comunicarea FRF a cerintelor pentru noul campionat care va incepe in sezonul viitor cu turul 2020/2021 va lua masurile ce se impun.

rn

"Sunt calm , astept cu incredere , realism si optimism inceperea campionatului viitor, respectiv continuare in Liga a III-a, sezon 2020/2021.
Pot sa spun, in ciuda zvonurilor, ca la SCM Zalau va fi un alt fel de climat, o alta abordare, de pe alte principii. Va fi greu, incepem o munca in echipa, fiecare are rolul sau si mizam pe daruirea si profesionalismul fiecaruia, din teren pana la vestiare , de la jucator la staff adica toti cei implicati.In privinta jucatorilor asigur cititorii dvs. ca raspund cu profesionalism de prestatia lor, sunt in contract, liberi sau imprumutati. Fiecare are rolul sau in echipa, la 30 iunie 2020 se termina anul competitional. Deci vor fi alte discutii, alte obiective dupa cum va spuneam mai inainte. Dorim ca Zalaul sa fie reprezentat macar la nivelul ligii a III-a, acolo unde inaintasii nostri au tinut mult timp stacheta. Voi ramane la echipa atata timp cat va fi nevoie de aportul meu. Jucatorii vor fi deci intr-una din ipostazele amintite si anume liberi de contract, transferuri, imprumutati sau alt mod din Regulamentele FRF.
Mi-as fi dorit ca si Dumbrava Galgau sa fie in carti pentru baraj."

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *